Leverancier voor Vishandel & Horeca

 

Horeca leverancier

Twaalf jaar geleden kwam de vraag om aan horeca te gaan leveren.

Wij kopen onze vis rechtstreeks van de boot en verwerken dit nog dezelfde dag verser lukt dus eigenlijk niet en om deze reden kwam deze vraag dan ook steeds vaker voorbij.

Wij zijn niet direct op deze vraag ingegaan maar hebben eerst bij een aantal koks in de keuken gekeken.

Wij hebben geluisterd naar verschillende koks en zijn tot de volgende conclusie gekomen.

Een kok wil werken met dagverse vis.

En dat is onze kracht, dagverse vis!

Omdat wij aan deze vraag kunnen voldoen hebben we tien jaar geleden besloten om ook aan de horeca te gaan leveren en met succes.

Wij besloten dit de eerste jaren klein te houden.

Echter, hebben wij sinds Oktober 2016 een vertegenwoordiger in ons team.

Wij hebben het gebied waar wij leveren nu iets verder uitgebreid voornamelijk in de kop van Noord-Holland.

Tevens zitten wij 2 dagen in de week (Dinsdag & Donderdag) in het midden van het land .

Wat kunnen wij u bieden

Wij hebben een uitgebreid assortiment van dagverse vis, schaal & schelpdieren.

Daarnaast hebben wij een volledig diepvries assortiment maar ook voor gerookte visproducten bent u bij ons op het juiste adres.

Wij verwerken onze verse vis op verzoek van onze klant. Denk daarbij aan fileren, ontgraten, ontvellen, portioneren, vacumeren etc.

Mocht u interesse hebben in onze producten of wilt u horecaklant bij ons worden dan kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordiger +31653314468 of bellen naar ons vaste nummer op telefoonnummer +31255519546.

Onze vertegenwoordiger maakt graag een afspraak met u en komt dan bij u langs.

info@dutch-seafoods.com

DUURZAME KEUZE

Vishandel Dutch Seafoods waakt voor een gezonde visstand in onze wereldzee├źn. Daarom werken wij met MRC. De MSC CoC standaard is gekoppeld aan het bedrijf. De certificering beslaat onze gehele visketen. Het garandeert dat onze wild gevangen vis het MSC-keurmerk draagt. MSC staat voor Marine Stewardship Council. MSC is een onafhankelijke organisatie die een internationaal erkend milieukeurmerk en certificeringsprogramma heeft ontwikkeld voor duurzame wildvangstvisserijen.

We kopen alleen gekweekte vis met een ASC-keurmerk in. Vis met het ASC-keurmerk komt uit kwekerijen die aantoonbaar goed omgaan met de natuur.  En ze leven richtlijnen na op het gebied van sociale omstandigheden voor arbeiders en lokale gemeenschappen.

Ge├»nteresseerd in wat  Vishandel Dutch Seafoods voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of nadere kennismaking.